A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Magyarország - wyw.hu

Tartalom:

magyarorszag.wyw.hu

Debrecen.hu
Debrecen.hu
http://www.debrecen.hu/

www.debrecen.hu. látogatók · kultúra · gazdaság · polgárok · ügyintézés · intézmények · városháza · látogatók · kultúra · gazdaság · polgárok · ügyintézés ..

www.debrecen.hu
Debrecen.wyw.hu
Debrecen.wyw.hu
http://debrecen.wyw.hu/

[Alapítványok] [Cívisváros] [Debrecen szomszédai] [Debrecen testvérvárosai] [Debrecen története] [Debreceni cégek] [Debreceni együttesek] [Egészség] [Ételkihordás] [Fordítás] [Fórum] [Ingatlanok] [Iskolák] [Kikapcsolódás] [Könyvtárak] [Közérdekű oldalak] [Közlekedés] [Kultúra] [Média] [Oktatás] [Sport] [Szállás] [Szórakozás] [Utazási Irodák] [Vallás] [Vendéglátás] [Webkamera] [WYW katalógusok]

debrecen.wyw.hu
dél-amerikai magyarok
dél-amerikai magyarok
http://www.hhrf.org/dmh/

A dél-amerikai magyarok független folyóirata. Hírek, események ...

www.hhrf.org
Déli-Bakony
Déli-Bakony
http://www.pula.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=76:flora2&ca ...

A Déli-Bakony flórakutatásának kezdetei Kitaibel nevéhez fűződnek, aki az 1799-es gyűjtőútja során Városlőd és Nagyvázsony között is botanizált.

www.pula.hu
Derítő-tó
Derítő-tó
http://www.deritoto.hu/

A jelenlegi meder rengeteg természetes akadót rejt. Már a 80-as években fogtak a Derítő-tóban 20 kg feletti pontyot, 40 kg feletti harcsát és mindig híres volta süllő állományáról. Mára elsődleges szerepe a horgásztatás, mivel a bányák bezártak, az úszó üledék felfogására, derítésre nincs szükség.

www.deritoto.hu
Devecseri kastély és park
Devecseri kastély és park
http://www.geocaching.hu/caches.geo?id=1556

A mai kastély helyén a XV. században egy körülkerített kőháza volt az itt birtokos Csoron családnak. Ez a feltehetően földszintes kúria a Torna-patak ekkor erősen mocsaras, itt-ott kisebb tavakkal szaggatott árteréből kiemelkedő halomra épült.

www.geocaching.hu
Diófáskert vendégház Börzsöny, Szokolya
Diófáskert vendégház Börzsöny, Szokolya
http://www.diofaskert.hu/

A Diófáskert Vendégház Börzsöny Királyrét melletti kis falujában Szokolyán, az erdei vasút vonalán található. A tágas, kúriaszerû, verandás házba családokat, baráti társaságokat várunk. Az öreg diófás, hûs kertben, patak partján, testi-lelki kikapcsolódás lehetõsége várja a vendégeket. Erdei túrák, síelés, hagyományörzõ programok tehetik igazán különlegessé az aktív pihenésre vágyók szabadidejét.

www.diofaskert.hu
Dömötör Tekla Magyar népszokások
Dömötör Tekla Magyar népszokások
http://mek.oszk.hu/04600/04691/

"Mi tehát a népszokás? Közösségi magatartásmód és cselekvésmód; olyan viselkedési mód, melynek a közösség tagjai alávetik magukat, mert megfelel az élő kulturális hagyománynak. Egyszerre illemtan, erkölcsi kódex, íratlan törvény, művészet, költészet, színjátszás, mítosz és mágia."

mek.oszk.hu
Drávamellék
Drávamellék
http://www.vendegvaro.hu/geo?geoid=24

A kisrégió tájegységeit a Dráva köti össze, és leginkább a folyó határozza meg a környék jellegzetességeit.

www.vendegvaro.hu
Duna
Duna
http://hu.wikipedia.org/wiki/Duna

A Duna a második leghosszabb folyam Európában (a Volga után). Németországban, a Fekete-erdőben ered, két kis patakocska, a Brigach és a Breg összefolyásával Donaueschingennél, és innen délkeleti irányba 2850 kilométert tesz meg a Fekete-tengerig. A magyarországi főágának hossza 417 km.

hu.wikipedia.org
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósá
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósá
http://ddnp.nemzetipark.gov.hu/

Egy képzeletbeli világ körüli utazásra invitáljuk Önöket, ahol a kedves érdeklődők a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság munkatársainak személyes úti ...

ddnp.nemzetipark.gov.hu
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság
http://www.dinpi.hu/

Három hónap alatt, 2008. augusztus eleje és október vége között a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság több mint 3000 látogatót fogadott ...

www.dinpi.hu
Dunaharaszti
Dunaharaszti
http://www.dunaharaszti.hu/

Dunaharaszti Pest megyében, Budapesttől délre és a Dunától keletre, több mint félezer négyzetkilométer nagyságú „városüres” térségben fekszik.

www.dunaharaszti.hu
Oldal leírása
magyarorszag.wyw.hu: Magyarország katalógus. Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.
Gyűjteményünkben 654 válogatott Magyarország témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 654 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14790