Budapest, főváros > 2. oldal > Magyarország - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest, főváros > 2. oldal > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Budapest története
http://hu.wikipedia.org/wiki/Budapest_története

A mai Budapest 1873. november 17-én jött létre a Duna keleti partján fekvő Pest, valamint a nyugati partján elterülő Buda és Óbuda városának egyesítésével. 1950. január 1-jén a Budapest környezetében lévő települések hozzácsatolásával létrejött az ún. Nagy-Budapest, amelynek lakossága a 80-as években elérte a 2,1 millió főt.

Budapest története
Mátyásföld
http://magyar-irodalom.elte.hu/html/bzsuzsa/M%E1ty%E1sf%F6ld.html

A XVI. kerületet alkotó települések közül Mátyásföld a legfiatalabb, és éppen ezért talán a legegységesebb arculattal rendelkező, legszebb része a kerületnek.

Mátyásföld
Budapest VI. kerülete
http://hu.wikipedia.org/wiki/Terézváros

Budapest VI. kerülete Budapest második legkisebb területű kerülete. Hagyományos elnevezése, melyet a kerületi önkormányzat is használ: Terézváros.

Budapest VI. kerülete
top7 - Budapest
http://www.top7hungary.com/magyarorszag/budapesti/hotelek/latnivalok/17040/

Budapest legfontosabb látnivalói, természeti értékei valamint strandjai és gyógyfürdői. Budapesti szállodák.

top7 - Budapest
Halászbástya Étterem
http://halaszbastya.eu

Fine Dining étterem a város felett. A Halászbástya Étterem egész évben várja kedves vendégeit változatos szolgáltatásaival. Főbejáratunk a Halászbástya épületegyüttesének jobb oldalán, a Mátyás Templom háta mögött található. A gyönyörű kovácsoltvas kapun keresztül az egész évben üzemelő Fine Dining Étterembe jutunk, ahol elrendezéstől függően, 2 szinten 72-90 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A bejárattól jobbra, az épület közepén található a lovagterem, ahol 10-től 20 főre bővíthető körasztal biztosítja nagyobb társaságok számára az étkezés lehetőségét. A galérián kialakított asztalainknál 2 személyes romantikus vacsorát is lehetőségük van elfogyasztani. A földszinten 4-6 fős társaságok tudják szeparáltan élvezni Éttermünk szolgáltatásait. Asztalaink mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma.

Halászbástya Étterem
Budapesti Vacsora Hajózás
https://budapestdanuberivercruise.com

Budapest Hajós Vacsora programok és Sétahajózás a Dunán. Az év minden napján várja látogatóit a Silverline Cruises és Legenda hajós társaság, valamint a Hungáric Koncert által üzemeltetett városnézős és vacsorás hajók, amelyeken különböző színpadi műsorok is elérhetőek egyes szolgáltatók kínálatából. Foglalja le most hajózási programját és lepje meg családját, párját egy exkluzív, különleges vízi élménnyel.

Budapesti Vacsora Hajózás
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
magyarorszag.wyw.hu: Magyarország katalógus. Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.
Gyűjteményünkben 655 válogatott Magyarország témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 655 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14984